Forårsinspiration 2011


Masser af flotte servicesæt til campingvognen. Vi har ialt 10 stel udstillet. Priser fra kr. 399,- pr. sæt. Masser af flotte servicesæt til campingvognen. Vi har ialt 10 stel udstillet. Priser fra kr. 399,- pr. sæt.
Forskellige køletasker i alle regnbuens farver. Forskellige køletasker i alle regnbuens farver.
Masser af køletaske og kølebokse. Køletasker i flere forskellige størrelser til køleelementer og kølebokse til bilen eller til forteltet. De fleste bokse kører både 12V og 220V. Masser af køletaske og kølebokse. Køletasker i flere forskellige størrelser til køleelementer og kølebokse til bilen eller til forteltet. De fleste bokse kører både 12V og 220V.
Masser af nyt pynt til campingvognen i nye friske farver. Masser af nyt pynt til campingvognen i nye friske farver.
Tæpper, puder, baljer, lysestager - ja, det er kun fantasien der sætter grænsen - der er masser af farvekombinationer i det nye tilbehør. Tæpper, puder, baljer, lysestager - ja, det er kun fantasien der sætter grænsen - der er masser af farvekombinationer i det nye tilbehør.
Her lidt stemning udenfor Isabella Opus 300 i de lilla farver. Her lidt stemning udenfor Isabella Opus 300 i de lilla farver.
Lidt mere lilla..... Lidt mere lilla.....
Her lidt stemningsbilleder inde fra Opus 300 hvor de "røde" har magten..... Her lidt stemningsbilleder inde fra Opus 300 hvor de "røde" har magten.....
Her er vi udenfor Penta Concept hvor der er lavet et lille miljø i gule farver..... Her er vi udenfor Penta Concept hvor der er lavet et lille miljø i gule farver.....
Her for enden af Hobby 420KB har vi et lille miljø i det røde tema. Søde lamper og flotte orkideer. Her for enden af Hobby 420KB har vi et lille miljø i det røde tema. Søde lamper og flotte orkideer.
Her lidt "gårdmiljø" med det flotte Wersalit-bord fra DCT og det pink gulvtæppe. Masser af pink tilbehør... Her lidt "gårdmiljø" med det flotte Wersalit-bord fra DCT og det pink gulvtæppe. Masser af pink tilbehør...
Lidt orange stemning foran Dethleffs Campy i udstillingen. Lækre fleece-tæpper og smarte køletasker.... Lidt orange stemning foran Dethleffs Campy i udstillingen. Lækre fleece-tæpper og smarte køletasker....
Lidt turkis her foran vores flotte Fendt Brillant 650TF i udstillingen. Lidt flotte tæpper og puder fra Sia og flotte lanterne fra Ib Laursen..... Lidt turkis her foran vores flotte Fendt Brillant 650TF i udstillingen. Lidt flotte tæpper og puder fra Sia og flotte lanterne fra Ib Laursen.....
Her er vi i det grønne foran Dethleffs 765DB Exclusiv VIP. Flotte lange orkideer og lækre lime fleece-tæpper. Her er vi i det grønne foran Dethleffs 765DB Exclusiv VIP. Flotte lange orkideer og lækre lime fleece-tæpper.
Her er vi på siden af af Dethleffs 765DB Exclusiv VIP hvor vi har et lækkert Wersalit-bord 70x115 med boulevardben og lækre Lifestyle-stole. Smarte puder i marine og et lækkert lyst fleece-tæppe. Her er vi på siden af af Dethleffs 765DB Exclusiv VIP hvor vi har et lækkert Wersalit-bord 70x115 med boulevardben og lækre Lifestyle-stole. Smarte puder i marine og et lækkert lyst fleece-tæppe.
Et lille udvalg af Weber bl.a. Q-220 og Q-120, Smokey-Joe og Go-Anywhere. Masser er Weber-udstyr bl.a. termometer, foliebakker, kul, børster oma.  Et lille udvalg af Weber bl.a. Q-220 og Q-120, Smokey-Joe og Go-Anywhere. Masser er Weber-udstyr bl.a. termometer, foliebakker, kul, børster oma.  
Lidt mere grill bla. Campinggaz 3 in 1 Grill, Cobb-grill i 2 modeller med masser af ekstraudstyr, Campinggaz Party-grill, Cadac-grills og Outdoor Chef-grill ligeledes med masser af ekstraudstyr til. Lidt mere grill bla. Campinggaz 3 in 1 Grill, Cobb-grill i 2 modeller med masser af ekstraudstyr, Campinggaz Party-grill, Cadac-grills og Outdoor Chef-grill ligeledes med masser af ekstraudstyr til.
Seneste nyt
26.7.17
Trolley fra Isabella
Praktisk trolley til transport af f.eks....
Kalender
26.6.17 - 24.8.17
ÅBEN HVER DAG HELE SOMMERFERIEN
Husk - vi har åbent hver dag alle ugens 7 dage:

Mandag-fredag ...
LE Camping  |   Industrivej 13-15  |   9900  Frederikshavn  |   98 47 91 11   |   info@le-camping.dk