Kalender


fredag den 1. september - onsdag den 29. november
Eftersyn -15% til alle DCU-medlemmer
Vi har følgende eftersyn:

DCU Gastest kr. 895,00
DCU Fugttest kr. 740,00
DCU Det store ferieeftersyn kr. 3.690,00
DCU Sikkerhedscheck kr. 2.850,00
DCU Brugtvognstest kt. 2.065,00

I perioden 1/9-28/2 gives der 15% på disse eftersyn, så det kan godt betale sig at gøre campingvognen klar til næste sæson i efteråret:-)

Læs om eftersynene på DCU's hjemmeside - www.dcu.dk

VIGTIGT: Husk at oplyse dit medlemsnummer ved tidsbestilling:-)mandag den 2. oktober - onsdag den 20. december
Buler i taget???
Er taget på campingvognen blevet bulet evt. ved påkørsel eller haglskade.Det er nok det, alle os campister får mareridt over.

Men nu er der hjælp at hente!

LE Camping i Frederikshavn og Camping-Parken i Herning har i samarbejde fundet en ny måde at reparere tagskader på, uden at det går nævneværdigt ud over nyttelasten på vognen.

Søren Mortensen, som er indehaver af LE-Camping, fortæller:

Vores produkt er en 3-lags fiberdug, der lægges oven på taget af campingvognen. Efter afmontering af alle tagluger og andet, spændes dugen ud over vognen og fastgøres med en speciel dobbelthæftende tape langs alle kanter, plus en låsesealer/lim.  Derefter monteres alle tagluger og kantskinner igen og vognen er som ny.

Fordelen ved produktet er at taget nu er beskyttet mod fremtidige skader. Dugen er UV-beskyttet og tager ikke imod mug og smuds. Den har en høj brudstyrke og selve reparationen har en lav vægt i forhold til en traditionel reparation, hvor en ny aluminiumplade påmonteres.

Ved at få monteret en 3-lags fiberdug, skal vognen altså ikke have en gennemgribende reparation af tagkonstruktionen. Skaden bliver begrænset og kosmetisk bliver vognen som ny.

Prisen på en reparation med 3-lags fiberdug koster ikke mere, end hvis man får taget på campingvognen malet hos en autolakerer, men reparationen og holdbarheden er væsentligt bedre end maling.

Vi kan oplyse de at forsikringsselskaber der har set produktet – alle har sagt god for produktet, ligesom vi har testet produktet over de sidste par år med fantastiske resultater.

Ring evt. til Søren Mortensen for yderligere oplysninger.


lørdag den 28. oktober - søndag den 29. oktober
Efterårs Åbent Hus hos LE Camping
Tidspunkt: 11.00-16.00
I WEEKENDEN DEN 28. OG 29. OKTOBER FRA KL. 11-16!

Det bliver nogle spændende dage hvor vi holder vores årlige efterårs Åbent Hus. Disse dage byder på masser af nye spændende flotte 2018-vogne, nye farver og nye smarte indretninger.

Vi præsenterer alle de flotte nye 2018-vogne fra Hobby bl.a. jubilæumsmodellerne fra Hobby i anledning af deres 50-års jubilæum, nyhederne fra Fendt og ligeledes alle nyhederne fra Dethleffs.

Vi viser de flotte telte og udstyr fra Isabella bl.a. deres nye North Nature-serie samt nyhederne fra Camp-let.

Hele weekenden udstiller Knud E, She og Deres Collection fra Frederikshavn det smarte nye forårstøj,  Forever Living viser deres produkter og vi får besøg af Dethleffs-klubben samt Fendt-klubben så der bliver nok at se på for hele familien.

Hele weekenden vil der være forfriskninger fra Pølseteltet og vi byder naturligvis også på lidt til at slukke tørsten med.

Vi har masser af gode ÅBENT-HUS tilbud og JUBII-tilbud bl.a. de populære Westfield-stole, O-grill, læsejl og meget andet.

Husk også, at det er nu vi sælger de sidste demomodeller til reducerede priser - vi hjælper gerne med finansieringen - lige nu har vi et supergodt rentetilbud på KUN 1,99 p.a.

Så tag børn, venner og familie med - vi har både lørdag og søndag Bobby-bamser, som er Hobby's  mascot, til de første børn i butikken (begrænset antal).

Vi  glæder os til at se Jer til et festligt Åbent Hus hos LE Camping - ...vi gør stadig campinglivet endnu sjovere!!!!

Med venlig hilsen
Team LE CampingSeneste nyt
18.10.17
NYHED - Click Light
Click light er en enkel og elegant LED skinne til forteltet.

Den...
LE Camping  |   Industrivej 13-15  |   9900  Frederikshavn  |   98 47 91 11   |   info@le-camping.dk