TILBUD - Robens Black Shrimp 3 - Perfekt til motorcykeltelt eller til vandreture.

4. april 2018
Black Shrimp 3 er et flot klassisk tunneltelt til motorcykelturen eller til vandreturen.

Dette fjeldtelt Black Shrimp 3 er til jer, der ønsker godt med plads, på Jeres vandertur. Black Shrimp 3 er et telt, der er nemt at stille op og som står virkelig stabilt, når det er stillet op. Teltet er en klassiker fra Robens og dermed virkelig en god og gennemtestet model.

Black Shrimp 3 er opbygget som en tunnel og det gør, at det er virkelig nemt for en person at stille op, selv i meget kraftig blæst, som det jo til tider kan være, når man enten vandre, cykler eller er på kanotur.

Der er farvekoder på teltets stænger, så man nemt kan se, hvor den enkelte stang passer. Det går dejligt nemt at stille teltet op, især når man ankommer sent til lejren og det måske er dårligt vejr. Barduner sørger for at holde teltet helt stabilt. Bardunerne er rød så de er nemme at se, både dag og nat.

Indretningen af teltet er med en stor rummelig apsis (fortelt) hvor der er åbning både forfra og fra siden. Disse to indgangsmuligheder er praktiske, da det både giver mulighed for bedre at placerer teltet i forhold til vind og regn, og desuden gør det nemt at komme til udrustning udefra. De to åbninger giver også optimale muligheder for udluftning af teltet, der selvfølgelig også har mere permanente udluftsningskanaler.

I inderteltet er der myggenet i indgangspartiet og der er lavet praktiske lommer til småting. Inderteltet er ekstra rummeligt af et trepersoners telt og der er regulært plads til tre personer i dette telt. Siddehøjden er også god og på regnfulde aftener, er det rart at kunne krybe indenfor og sidde og hygge sig og ikke kun ligge.

Teltet er til 2-3 personer, der ønsker at udforske friluftslivet uden det skal koste en formue.

Vejl. udsalgspris kr. 1.349,- - NU kr. 999,-

Gælder så længe lager haves:-)

Seneste nyt
17.2.19
Cobb gasgrill
Økonomisk rustfri gasgrill i et compact og smart design....
Kalender
1.1.19 - 31.3.19
Vinteråbningstider pr. 2/1 2019:
Vores åbningstider er:

Mandag til fredag 9.30-17.00
Lørdag ...
LE Camping  |   Industrivej 13-15  |   9900  Frederikshavn  |   98 47 91 11   |   info@le-camping.dk