DEN SMARTE HERO CAMPER

26. juni 2019
Vognene fra Hero Camper, Hero Ranger og Hero Traveller, er designet efter den stigende tendens til outdoor liv i Danmark.

Det er en perfekt campingvogn til weekendture, en tur til stranden, jagt, fisketure, kajak, cykling og meget mere. Og på grund af vognens størrelse og gode isolering er det muligt at overnatte hvor som helst og når som helst.

Den vinterisolerede kabine er testet ned til -21 grader og udstyret med en fuld størrelse madras, hylder, skuffer, omgivende LED belysning, el og meget meget mere.

I bagenden af vognen finder man et fuldt udstyret køkken i rustfrit stål med integreret vask, 18L vandtank, alsidige køkkenfaciliteter og mulighed for at installere en køleboks.

De fleste biler kan trække Hero Camper på grund af det lette karosseri. På vognen er der monteret en trækaksel med bremser, kræver meget lidt vedligeholdelse og er bygget til at holde til outdoor-livet.

En campingvogn af høj kvalitet med mange fine detaljer og til en meget overkommelig pris med start på fra kun kr. 79.349,- inklusiv klargøringsomkostninger og nummerplade samt inklusiv en 4-års tilbagekøbsgaranti på op til kr. 30.000,-

LE Camping i Frederikshavn er en af de udvalgte 6 forhandlere i Danmark.
Seneste nyt
24.7.19
Alu Tørrestativ
TØRRESTATIV, ALUMINIUM

Smart lille tørrestativ i aluminium - fylder......
Kalender
1.7.19 - 31.8.19
ÅBEN HVER DAG HELE SOMMEREN:-)
Husk - vi har åbent hver dag alle ugens 7 dage:

Mandag-fredag ...
LE Camping  |   Industrivej 13-15  |   9900  Frederikshavn  |   98 47 91 11   |   info@le-camping.dk