NYHED - DEN NYE HERO CAMPER

1. marts 2017
Den lille og smarte nye campingvogn Hero Camper kommer til Frederikshavn i løbet af Marts 2017.

De nye vogne fra Hero Camper, Hero Ranger og Hero Traveller, er designet efter den stigende tendens til outdoor liv i Danmark. Det er en perfekt campingvogn til weekendture, en tur til stranden, jagt, fisketure, kajak, cykling og meget mere. Og på grund af vognens størrelse og gode isolering er det muligt at overnatte hvor som helst og når som helst.

Den vinterisolerede kabine er testet ned til -21 grader og udstyret med en fuld størrelse madras, hylder, skuffer, omgivende LED belysning, el og meget meget mere. I bagenden af vognen finder man et fuldt udstyret køkken i rustfrit stål med integreret vask, 18L vandtank, alsidige køkkenfaciliteter og mulighed for at installere en køleboks.

De fleste biler kan trække Hero Camper på grund af det lette karosseri. På vognen er der monteret en trækaksel med bremser, kræver meget lidt vedligeholdelse og er bygget til at holde til outdoor-livet. Hero Camper fremstilles og udvikles i Danmark på en af de bedste leverandører af campingtilbehør - det er nemlig Kronings ApS i Esbjerg der har sat produktionen i gang af den nye Hero Camper, der vil bliver sendt ud til nogle få udvalgte campingforhandlere i Danmark.

En campingvogn af høj kvalitet med mange fine detaljer og til en meget overkommelig pris med start på kun kr. 64.500,- inklusiv en 4-års tilbagekøbsgaranti på op til kr. 30.000,-

LE Camping i Frederikshavn er en af de udvalgte forhandlere.

Se vognen på Forårsmessen i Frederikshavn den 4. og 5. marts i Arena Nord.
Seneste nyt
23.4.18
Westfield Avantgarde fritidsstol
Når kun det aller, allerbedste er godt nok:-)

Westfield...
Kalender
1.4.18 - 29.6.18
Åbningstider fra 1. april 2018
Vore åbningstider er i perioden 1/4-31/8 2018:

Mandag - Fredag 9.30-17.00
Lørdag...
LE Camping  |   Industrivej 13-15  |   9900  Frederikshavn  |   98 47 91 11   |   info@le-camping.dk