Vi åbner kl. 12:00 idag

Camp-let

Hvorfor vælge en Camp-let

Camp-let er sammensat af ’campere’ + ’let’. De to ord har været Camp-let’s motto siden 1969, hvor den første Camp-let teltvogn rullede ud fra den danske fabrik. I dag er Camp-let teltvognen en moderne klassiker, der er tilpasset nutidens behov – både på vejen og på ferien. 

Drømmer du om at sove under åben himmel? Eller at kunne tage på eventyr fra den ene dag til den anden? En Camp-let teltvogn er det oplagte valg, hvis du ikke har lyst til at investere i en campingvogn, men stadig gerne vil have friheden til at tage på ferie ude i det fri. Kombinationen af dansk design og solidt håndværk giver dig komforten fra campingvognen kombineret med friheden fra teltferien.

Den ultimative frihed på to hjul!!

Se mere her om de 2 modeller North og Passion: https://www.isabella.net/dk/camp-let

Vi har en del udstyr/reservedele til Camp-let på lager bl.a.:

Kørekappe
Vintercover
Vaskebalje til holder
Opbevaringsbøjle m/hjul
Kuffertrum Universal
Læside til Concorde 93-95 grå/grå  

Og mange andre reservedele til stangsæt m.m.

Se katalog her: https://issuu.com/isabellacamping/docs/isabella_camp-let_2023_dk?fr=sZmM3NzUzMDU5NjQ

 

CAMP-LET NORTH 2-6 personer - 18 m2   I Isabellas Camp-let North er der plads til hele familien. Det rummelige opholdsrum og de ventilerede sovekabiner med sovepladser til 4 personer.

CAMP-LET NORTH 2-6 personer - 18 m2 I Isabellas Camp-let North er der plads til hele familien. Det rummelige opholdsrum og de ventilerede sovekabiner med sovepladser til 4 personer.