Vi åbner kl. 12:00 idag

Dethleffs

Hvorfor vælge en Dethleffs campingvogn

Del glæden med familien

Vi ved, at familier er ligeså mangfoldige, som den måde de tilbringer deres ferie på. Uanset deres størrelse og sammensætning forbliver de individuelle og usammenlignelige, ligesom det gælder for camping. 

Mit et og alt: Dethleffs!

Campingvogn – at bo som derhjemme på farten. Campingferie for hele familien har simpelthen gennem 90 år været ensbetydende med Dethleffs!

Alle veje fører til Dethleffs!

Sommerferier, vintercamping, op i bjergene, ud til havet, ind i byen eller endda jorden rundt? Uanset hvor din rejse går hen, står Dethleffs campingvogne for højeste kvalitet, førsteklasses håndværk, individuelt udstyr og i hvert tilfælde for mere sikkerhed og sjov. Det garanterer vi for før og efter købet. 

Alt „made in Germany“ hos Dethleffs!

Vidste du, at campingvognen blev opfundet i Allgäu? Midt i foralpernes maleriske landskab mellem bjergene og Bodensøen konstruerede Arist Dethleffs i 1931 Tysklands første „Wohnauto“ til sin familie. Også den dag i dag produceres langt det største antal af alle modeller i Isny, mens resten produceres på vores topmoderne partnerfabrikker i Tyskland.

Se det nye katalog her: https://www.dethleffs.dk/fileadmin/user_upload/dethleffs/dk/PDF_2023/PL/DK_KAT_23_Cara.pdf

De tekniske specifikationer: https://www.dethleffs.dk/fileadmin/user_upload/dethleffs/dk/PDF_2023/2023_01_01/DK_PL_23_01_01_caravan.pdf

Prisliste 2023: https://www.dethleffs.dk/fileadmin/user_upload/dethleffs/dk/PDF_2023/2023_01_01/Dethleffs_Campingvogn_prisliste_DK_pr._01.01.2023_WEB.pdf