Vi har åben til kl. 17:00 idag

Fiberdug - buler i taget??

Er taget på campingvognen blevet bulet evt. ved påkørsel eller haglskade?

Video kommer til højre på siden i løbet af få minutter - se her:

Det er nok det, alle os campister får mareridt over.

Men nu er der hjælp at hente!

LE Camping i Frederikshavn og Hinshøj Caravan i Ålum har i samarbejde fundet en ny måde at reparere tagskader på, uden at det går nævneværdigt ud over nyttelasten på vognen.

Søren Mortensen, som er indehaver af LE-Camping, fortæller:

Vores produkt er en 3-lags fiberdug, der lægges oven på taget af campingvognen. Efter afmontering af alle tagluger og andet, spændes dugen ud over vognen og fastgøres med en speciel dobbelthæftende tape langs alle kanter plus en låsesealer/lim. Derefter monteres alle tagluger og kantskinner igen og vognen er som ny.

Fordelen ved produktet er at taget nu er beskyttet mod fremtidige skader. Dugen er UV-beskyttet og tager ikke imod mug og smuds. Den har en høj brudstyrke og selve reparationen har en lav vægt i forhold til en traditionel reparation, hvor en ny aluminiumplade påmonteres.

Ved at få monteret en 3-lags fiberdug, skal vognen altså ikke have en gennemgribende reparation af tagkonstruktionen. Skaden bliver begrænset og kosmetisk bliver vognen som ny.

Prisen på en reparation med 3-lags fiberdug koster ikke mere, end hvis man får taget på campingvognen malet hos en autolakerer, men reparationen og holdbarheden er væsentligt bedre end maling.

Vi kan endvidere oplyse, at de forsikringsselskaber der har set produktet, siden vi startede med dette i 2015, alle har sagt god for produktet.

Til info vejer fiberdugen 0,9kg pr. m2 monteret incl. limtape.

Ring evt. til Søren Mortensen for yderligere oplysninger.

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.