Vi åbner kl. 12:00 idag

Brenderup

Hvorfor vælge en Brenderup-trailer

 

Siden begyndelsen i 1936 har Brenderup været på vej fremover og hen ad vejen er vores trailere blevet udstyret med endnu flere funktioner og detaljer. Produktudvalget er vokset i takt hermed, og vi producerer produkter til alle typer af transport. Vi er i dag Skandinaviens førende producent af trailere - og det er derfor heller ingen tilfældighed, at vi sætter pålidelighed, funktionalitet og moderne design, svel som sikkerhed, øverst på dagsordenen. Vores brede udvalg af tilbehør gør desuden vores trailere yderst fleksible.

En Brenderup trailer produceres på egne moderne produktionsfaciliteter, hvilket sikrer produktets høje kvalitet og leveringstiden. Dette er for os nøglen til succes - vores engagerede og dygtige medarbejdere. Menneskerne bag er af stor betydning. De ved, at en trailer skal være moderne, pålidelig og funktionel. Akkurat som en god ven på vejene skal være.

Vi drager fordel af vores mange års erfaring med udvikling af trailere samt brugernes tilbagemeldinger og netop det, gør os i stand til at fortsat at udvikle moderne produkter. Produkter - som du er stolt af at bruge!

Vi har altid disse trailere på lager:

1205S 500kg og 750kg
2205 Svejst stål 750 kg

Se mere her om de forskellige trailere: https://www.brenderup.com/da/dk/

- eller se det nyeste katalog: https://www.brenderup.com/dk/om-brenderup/katalog-trailer