Vi åbner igen på mandag kl. 09:30

Gode tilbud netop nu!

Reich Easydriver Active 2,0

incl. montering/batteri/lader kr. 16.400,-

Meget kraftfuld letvægtsmover med alu-trækruller og enkeltsidet tilkobling. Moveren passer til næsten alle modeller af chassis - uden anvendelse af specielle adaptere. Vi monterer moveren med et 75 amp. batteri/lader som er incl. i tilbuddet.

Løber moveren tør for strøm, kan den skrues ud manuelt og sidder supergodt på undervognen.

Aksel: Enkel.
Maks. belastning: 1800 kg.
Vægt: 33 kg.
Garanti: 5 år.
Halvautomatisk.

Pris mover uden montering og uden batteri/lader kr. 10.998,-

Fakta:
Easydriver mover Active 2.0 til enkelt aksel. Med manuel tilkobling af trækrullerne.

Trækkraft ved 1.800 kg: 15%.
Trækkraft ved 1.200 kg: 28%.
Vægt: ca. 33 kg.

Med Easydriver kan du navigere på smalle og trange steder. Selv på stejle stigninger er Easydriver kraftfuld. Den starter og stopper blidt og har en god friktionsmodstand for sikkerhed på stigninger, i vådt græs, mudder og kurver.

Easydriver har en enestående drejemekanisme for den bedste kraftoverførsel. Frihøjden er god og kabinettet er specialudviklet i hightech materiale for at undgå enhver form for korrosion. Easydriver findes i forskellige modeller til henholdsvis enkelt aksel og dobbelt aksel samt med henholdsvis automatisk og manuel tilkobling.

Der er 5 års garanti på moveren.

Reich Easydriver Active 2,0

Reich Easydriver Active 2,0

Fuldaut. parabol fra Kronings

Kronings Ultra Satellitsystem består af en motoriseret parabolmodtager, en styreboks til parabolen og en receiver. Dvs. et komplet system med alt hvad man skal bruge for at komme i gang med at hente TV ned fra satellitter.

Ultra Satellitsystem udmærker sig ved at være meget præcis til at låse sig fast på de ønskede satellitter. Andre systemer bruger en GPS enhed til at finde nord, og derfra at beregne sig frem til placeringen af en given satellit. Kronings Ultra Satellitsystem benytter sig af en langt mere præcis metode til at låse sig fat på en satellit.

Selve parabolen er fremstillet på en fabrik med mere end 10 års erfaring med fremstilling af parabolmodtagere. Og med den smarte styreboks, der er intuitiv let at betjene, fremstår Kronings fuldautomatiske satellitsystem som et komplet, prisbilligt og moderne løsning til både autocampere og campingvogne.

Kronings Ultra Satellitsystem består af en motoriseret parabolmodtager, en styreboks til parabolen og en receiver. Dvs. et komplet system med alt hvad man skal bruge for at komme i gang med at hente TV ned fra satellitter.

Vi har kun 2 stk. komplet tilbage af denne model.

TILBUD NU KUN kr. 4.995,- pr. stk. 

 

 

 

Supertilbud AnnTex Tæppe

Tæppe til Fendt 560 SRF Opal, model 2013, Comfort Tigerøje 295 Kr. 2.995,- (normalpris kr. 6.995,-)

Passer kun til denne ene model og vognen skal have Truma blæservarme og ikke centralvarme - har du en vogn i denne model, er der nu mulighed for et billigt gulvtæppe til vognen.

Med et Anntex tæppe til campingvogn får du et produkt, som er skåret efter målene på campingvognens model. Derefter kantsyes det i hånden for et flot og flossefrit resultat. Anntex-tæpper har en specialudviklet filtbagside, så de diskret og nemt kan placeres med velcrobånd og bliver liggende, hvor de skal. Vores tæpper er velegnede til alle former for gulvvarme og tåler fugt uden at klistre til gulvet.