Vi åbner kl. 12:00 idag

Isabella Villa helårstelt

- SPØRG OS FØR DU HANDLER VILLA!  

Der er masser af fordele ved at købe din Villa hos LE Camping.

Vores dygtige rådgiver Marcus hjælpe dig med at vælge det helt rigtige Villa til din vogn. Vi bestiller teltet hjem lige som du ønsker det med fronter og bagvægge der passer, evt. fast dør - alm. eller skydedør, med eller uden termoloft, luge til toilettet, evt. stik i gulvet.

Vi fremstiller gulvet i 22mm fyrretræ med 50mm isolering, afsluttet med eternit-kant hele vejen rundt, vi sætter teltet op på pladsen med støbt forankring i hjørnerne - alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Vi er autoriseret Villa-montør og det betyder, at du eksklusivt får 5 års garanti på din Villa, når vi opsætter den - mod ellers normalt 2 års garanti.

Vi har p.t. en Villa 370 str. 550 med veranda opstillet hos LE Camping.

*****Eksklusivt 5 års garanti

*****Eksklusivt 5 års garanti

Fåes nu i 5 størrelser og 2 dybder

Villa er et helt unikt helårstelt/fastliggertelt, som fås i 5 størrelser og 2 dybder - en Villa 300 og en Villa 370.

Konstruktionen er lavet med tanke på størst mulig stabilitet og lang holdbarhed. Isabella Villa er modulopbygget, og udvalget mellem forskellige frontpaneler gør, at du selv kan være med til at konstruere din Villa, som du ønsker.

Teltet skal kunne bruges på varme sommerdage men samtidig være et godt alternativ, når sneen ligger hvid og indbydende på bakken.

Der stilles store krav til udstyret, når det skal kunne bruges hele året, og Isabella Villa er sammensat af de bedste materialer.

Modulerne

En optimal taghældning begrænser desuden sneophobning. Lys er liv, og de store vinduespartier og hvide gardiner gør sit til, at du får et lyst og behageligt opholdsrum.

Vinduesmaterialet kan tåle ekstreme kuldegrader, og Villa er også udstyret med klapper i stof, så man let kan lukke og dække vinduerne af efter behov.

Det dybe omløbende udhæng hindrer smuds og forurening, så du kan bruge dagene til at slappe af, i stedet for til vedligeholdelse.

Modulerne samles ved hjælp af lynlåse, og det forenkler både selve opbygningen, men gør også, at en eventuel ombytning af frontmodulerne kan foretages uden at hele teltet skal afmonteres.

Da Villa er udstyret med polstret sluse og mellemstykke i taget, kan den anvendes på alle vognstørrelser (Der kan dog være behov for specialtilretning ved især små vogne).

Tilbehør

Leveres med Cube Creme-gardiner.

Villa leveres komplet med 40x40mm aluminiumsprofil-stel, tag, fronter og gavle med vinduesklapper, samt tilslutningssæt med tagsluse, 2 stk. puder, understykke og standard hjulafdækning.

Teltet leveres med 2 stk. 70cm bagvægsdele, således at åbningen bagtil vil være:

550 = 410 cm,
650 = 510 cm,
750 = 610 cm,
850 = 710 cm,
950 = 810 cm.

Alle dele kan udskiftes ved skade. Højde i bag ca. 240 cm

 

Ekstraudstyr (merpris)

* Bagvægsaflukning
* Termoloft - kan ses på vores udstillingstelt
* Vintersikring (tværstang og støttestænger)
* F-modul (opl. frontpanel med myggenet) - kan ses på vores udstillingstelt
* Tagrende - speciallavet til Villa - kan ses på vores udstillingstelt.

- kontakt os for tilbud på ekstraudstyr og montering af ekstraudstyr

Vi har masser af referencer ude på campingpladserne, så du kan se hvordan vi stiller teltet op og hvordan vores gulv er lavet.

 

Vi ordner alt det praktiske - det eneste du skal gøre er at bestille teltet og nyde campinglivet!!  

- SPØRG OS FØR DU HANDLER VILLA! 

- Vi hjælper også gerne med finansieringen på fordelagtige vilkår.