Vi har åben til kl. 17:00 idag

Outdoor Chef City-grill TILBUD kr. 1.495,-

20. maj 2024

Effektiv og alsidig gasgrill fra Outdoorchef med 1 brænder og integreret termometer, der sikrer perfekt tilberedning og stegning.

Med grillen kommer også Outdoorchefs Easy-Flip system, der består af en todelt tragt, hvor den nederste tragt beskytter mod fedtbrande og opflamning, og den øverste giver mulighed for både direkte og indirekte grill. Med tragten vendt til direkte varme kan du koge, stege eller lave en lækker wok-ret, mens den indirekte varme giver mulighed for eksempelvis langtidsstegning og bagning direkte på grillen.

Udover, at tragtsystemet beskytter mod fedtbrand, leder den også alt fedt ned i en kop under grillen, hvor fedtdryp opsamles. Rengøringen af grillen gøres let, da den, ligesom en pyrolyseovn, kan varmes op for en stund, hvorefter snavs fjernes fra rist og tragt med en grillbørste.

Med et grillareal på 39,5 cm og dets kompakte og enkle design vil grillen let kunne finde en plads på en altan eller mindre terrasse, hvor der let kan inviteres familie og venner til en lækker grillmiddag eller forberede morgenmad med brød bagt i grillen og grillstegt spejlæg og bacon.

Pris kr. 1.799,- NU kr. 1. 495,-