Vi åbner kl. 12:00 idag

Personale

LE Camping er et af Nordjyllands største og ældste campingcentre grundlagt i 1963. I dag ejes forretningen af Søren Mortensen, som overtog forretningen 1. januar 1997. Centret er løbende renoveret indvendigt og udvendigt, således at forretningen i dag fremstår som en yderst moderne campingforretning med masser af flotte campingvogne - nye som brugte, fortelte fra Isabella og masser af kvalitetsudstyr fra alle de førende udstyrsmærker.

Vores værksted er meget moderne med alle tekniske hjælpemidler. Vores montører er specialuddannede indenfor reparation af campingvogne og autocampere. Vi er aut. F-gasinstallatører og er tilknyttet KLS som kontrolleres af Tekniq Kvalitet og som indrapporterer til Sikringsstyrelsen. Værkstedet er DCU-testcenter og alt værktøj & udstyr kontrolleres af CELF Kvalitetskontrol 1 gang årligt. Vores værksted er specielt indrettet til udbedring af skader på campingvogne og autocampere såsom tagskader, skader på sideplader oma.

Forretningen har forhandlingen af 3 tyske kvalitetsmærker: Dethleffs - som vi har haft forhandlingen af siden 1985, Hobby - som vi har haft forhandlingen af siden 1987 og Fendt - som vi har haft forhandlingen af siden 2001. Vi har også forhandlingen af den danskproducerede teltvogn Camp-Let, den smarte Mink Camper og Brenderup trailere.

Hos LE Camping er vi følgende medarbejdere:

Hovedindgang LE Camping

Hovedindgang LE Camping

I salgsafdelingen vil du møde:

Sælger og indehaver Søren Mortensen - Søren tager sig af salg af nye og brugte campingvogne fra Hobby, Fendt og Dethleffs. 

Søren har et stort og indgående kendskab til alle 3 mærker og har en stor teknisk viden omkring produkterne. Søren er aut. F-gasinstallatør.

Søren kan træffes på telefon 96214411 eller mail: info@le-camping.dk

Søren Mortensen

Søren Mortensen

Sælger Marcus Jennerfjord - har været ansat siden 2014. Marcus startede som "efter skoletid" i 2014, kom i lære i butikken/salg i 2020 og er udlært 30/6 2022.

Marcus tager sig af salg og indkøb af campingvogne  - nye og brugte - salg af udstyr og trailere samt bestilling af varer hos vore leverandører.

Marcus kan træffes på telefon 96214418 eller mail: marcus@le-camping.dk

Marcus Jennerfjord

Marcus Jennerfjord

På kontoret og i udstyrsafdelingen vil du møde:

Ulla Mortensen - Ulla tager sig af bogholderiet, salg af udstyr, bestilling af varer til butikken samt sørger for, at butikken altid fremtræder pæn og inspirerende. Ulla tager sig også af salg af nye og brugte vogne, eksport af vogne samt salg af trailere.

Ulla kan træffes på telefon 96214410 eller mail: info@le-camping.dk  

Melanie Jennerfjord - ansat januar 2018 - Melanie er vores medhjælp i butikken efter skoletid, weekends og ferier. Melanie hjælper med opfyldning af varer i butik m.m..

Melanie Jennerfjord

Melanie Jennerfjord

Ved indskrivning til værkstedet vil du møde:

Torben Jensen - kundemodtager, logistik & aftersales - ansat januar 2019 - Torben tager sig af indskrivning af reparationer og skader til værkstedet samt bestilling af originale reservedele herunder reklamationsbehandlinger, opgørelse af skader og kontakt til forsikringsselskaberne. Torben har bestået grundlæggende gaskursus for caravanværksteder.

Torben kan træffes på telefon 96214412 mandag-fredag fra kl. 9.00-17.00 eller mail: service@le-camping.dk 

Torben Jensen

Torben Jensen

På værkstedet vil du møde:

Bjarne Jennerfjord - værkstedsleder - ansat marts 1997 - med speciale bl.a. i el-fejl, gas og Alde-varme.

Bjarne er aut. F-gas-installatør.

Bjarne Jennerfjord

Bjarne Jennerfjord

Svend Hansen - montør - ansat april 2021. Svend er udlært automekaniker og har arbejdet med dette siden 1985.

Svend har bestået grundlæggende gaskursus for caravanværksteder.

Svend Hansen

Svend Hansen

Eivind Kristiansen - ansat 2013 - klargøring af nye og brugte vogne til salg samt klargøring, vask og rengøring af slutsolgte vogne.

Eivind Kristiansen

Eivind Kristiansen